Fitrah.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Kenniskaarten bestellen
Beste broeder en zuster,

Naast het financieren van het Hidayah-project middels bijdragen van donateurs, wil de Stichting ook middels het verkopen van de kenniskaarten, dit project en andere projecten en activiteiten van de Stichting financieren.

Stel je nou eens voor dat jij een aantal van deze kenniskaarten koopt…Vervolgens loop je op straat en tref je een zuster die slechts een hoofddoek draagt en zich niet houdt aan de voorwaarden van de hidjaab. Je graait even in jou tas, neemt de desbetreffende kenniskaarten tevoorschijn, en overhandigt ze omwille van Allaah subhaanahu wa-ta3aalaa aan deze zuster.

Met de wil van Allaah subhaanahu wa-ta3aalaa gaat deze zuster vervolgens vroeg of laat de correcte hidjaab dragen! Kun jij je dan voorstellen hoe geweldig jouw beloning zal zijn?! Dat kun je je niet voorstellen, zo groot zal deze beloning namelijk zijn: je zal in-shaa’-Allaah de beloning krijgen voor het adviseren en vermanen van jouw zuster, en je zal het gelijke van haar beloning krijgen voor het dragen van de hidjaab.

En stel je nou eens voor dat zij die kenniskaarten weer doorgeeft aan andere broeders en zusters, en zij het weer doorgeven aan anderen, en zo door en door. Kun jij nog bijhouden hoe groots jouw beloning zal zijn? Zelfs wanneer jij al in het graf ligt, zal deze beloning vermeerderd kunnen worden op jouw weegschaal.

Als de broeder of zuster aan wie je de kenniskaart hebt overhandigd het advies niet praktiseert, dan heb je tenminste de beloning voor het adviseren, en het wijzen naar het goede. En ook dan bestaat de kans dat hij of zij het alsnog zal praktiseren, of de kaart weer aan anderen zal overhandigen.

Wil jij ook praktisch met de da3wah meedoen, en deze kenniskaarten kunnen overhandigen aan jouw broeders en zusters die deze vermaning nodig hebben? Bestel de kenniskaarten dan voor een kleine bijdrage. Zo simpel is het verkrijgen van een geweldige beloning.

Klik op de button om naar het bestelformulier te gaan.